SHAMBBQ

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 361 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ShamBBQ. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 18:48 het eten was heeeeeel lekker Dankuwel voor jullie
10 jun 2024 om 7:48 Het eten was prima. Heerlijk gekruid! Helaas niet samen kunnen eten met het gezeldchap omdat ze 25 min te laat waren.
8 jun 2024 om 19:56 Frietjes waren een beetje sompig omdat het vlees enzo erboven op lag. Verder erg lekker!
7 jun 2024 om 20:35 Jammer genoeg is de friet koud en de burger niet meer zo groot zoals het was. We zijn altijd tevreden met Sham maar laatst hebben we gemerkt dat de kwaliteit en kwantiteit van het eten iets minder gaat.
7 jun 2024 om 18:46 Eten viel tegen slappe friet en de kip was droog
6 jun 2024 om 6:20 Slecht heb 42 euro aan troep uitgegeven
30 mei 2024 om 5:14 [4x achter elkaar besteld, 4x 5/5 sterren!] Ik bestel hier elke keer de mix met rijst. echt gewoon super en smaakvol. Elke keer keurig op tijd, bij 1 minuut laat krijg ik al excuses aan de deur, harstikke keurig. Lekker en warm eten!
25 mei 2024 om 2:09 10/10
24 mei 2024 om 22:09 Heerlijke kip & rijst. Vroeg om extra brood ipv patat. Gewoon gekregen. En super veel ook! Schaam mij kapot dat ik geen geld had in huis om extra fooi te geven! Die humus heerlijk!!!! Dank je wel! Shokran!
24 mei 2024 om 7:42 De smaak was goed kwa kruiden, maar de wraps waren pap, saus lag door de maaltijd box heen en de sla was warm. Nee, dit was niet voor herhaling vatbaar.
23 mei 2024 om 18:34 Jammer dat de bezorging laat was en geen tomaat of ui op de barbeque jammer jammer
20 mei 2024 om 13:14 Kip was aangebrand en droog.